Чорба от Агнешки Чревца и Шкембе

Открий всички 74 кулинарни идеи за чорба от агнешки чревца и шкембе в Готвач.бг.
Чорба от агнешки чревцаЧорба от агнешки чревцаПосолявате и оставяте чорбата да поври. Накрая прибавяте ситно нарязания джоджен....
Агнешка шкембе чорбаАгнешка шкембе чорбаГотовата агнешка шкембе чорба сервираме с чесън оцет и лют червен пипер. Бърза и вкусна рецепта за агнешка шкембе чорба....
Агнешко шкембе чорбаАгнешко шкембе чорбаИзчистваме и измиваме в студена вода агнешките шкембета и слагаме да се варят в 7 - 8 чаши подсолена вода....
Лесна чорба от агнешки чревцаЛесна чорба от агнешки чревцаИзмиваме и почистваме добре - отвън и отвътре, агнешките чревца. Сваряваме ги в подсолена вода....
Супа с агнешки чревца и шкембеСупа с агнешки чревца и шкембеИзливаме водата, измиваме с чиста вода и нарязваме шкембето и чревцата на малки парченца....
Пикантна агнешка шкембе чорбаПикантна агнешка шкембе чорбаПоднасяме чорбата топла, поръсена с лют пипер. Гарнираме с пресован чесън, залят с оцет....
Агнешка шкембе чорба за ВеликденАгнешка шкембе чорба за ВеликденДобър апетит с тази агнешка шкембе чорба за Великден! Страхотна рецепта за шкембе чорба!...
Агнешка шкембе чорба със застройкаАгнешка шкембе чорба със застройкаШкембето се изчиства, измива и сварява. Нарязва се на дребно, а бульонът се прецежда....
Фалшиво шкембе чорба (чорбул)Фалшиво шкембе чорба (чорбул)Прави се запръжка от маслото, брашното и червения пипер. Разрежда се с вода до 500 мл и като заври се слагат едно по едно суровите яйца. Ври около...
Шкембе - чорбаШкембе - чорбаШкембе чорбата се поднася топла....
Супа от агнешки чревцаСупа от агнешки чревцаЧервата са предварително сварени. Нарязват се на ситно и се слагат в тенджерата, в която ще се прави супата. Добавя се ситно нарязания лук и се сипва...
Чорба от агнешко шкембе и черваЧорба от агнешко шкембе и черваРазтопете и нагрейте маслото, добавете червения пипер, разбъркайте и веднага залейте чорбата със заливката – тя е лицето на чорбата....

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: