Gotvach.bg»Избрани Колекции»Чорба от Агнешки Чревца и Шкембе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

1

Изливаме водата, измиваме с чиста вода и нарязваме шкембето и чревцата на малки парченца....

Измиваме хубаво агнешките чревца , заливаме ги с вода и кипваме. Изливаме водата и отново измиваме. Нарязваме ги ситно....

1

Добавете нарязаното шкембе и подправете шкембе чорбата със сол, чесън и майорана.
Чешката шкембе чорба е готова....

Варете шкембе чорбата още 5-6 минути на слаб огън.
Пресовайте скилидките чесън, които предварително сте обелили....
Рейтинг
5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: