Шкембе Чорба с Кисело Мляко и Яйца

Прегледай всички 12 подбрани съвети за шкембе чорба с кисело мляко и яйца в Готвач.бг.
Шкембе чорба с кисело млякоШкембе чорба с кисело млякоДобавят се бульонът и нарязаното шкембе, овкусява се със солта. Шкембето с кисело мляко се вари още около 10 минути....
Уникална шкембе чорба с кисело млякоУникална шкембе чорба с кисело млякоРазбиват се киселото мляко с жълтъците и брашното, добавя се малко от бульона и се разбърква, добавяйте малко по малко застройката към чорбата....
Шкембе чорба със застройка от кисело млякоШкембе чорба със застройка от кисело млякоВ отделна купа се разбиват яйцата, брашното и киселото мляко....
Шкембе с кисело млякоШкембе с кисело млякоВ отделен съд се разбиват жълтъците и киселото мляко, след което бавно се прибавя към бульона с шкембето....
Фалшиво шкембе чорба (чорбул)Фалшиво шкембе чорба (чорбул)Разрежда се с вода до 500 мл и като заври се слагат едно по едно суровите яйца. Ври около 5 мин....
Свинска шкембе чорба с яйцаСвинска шкембе чорба с яйцаЯйцата разбиваме с киселото и прясното мляко....
Шкембе - чорбаШкембе - чорбаЗастройва се с разбитото яйце, смесено с млякото. Шкембе чорбата се поднася топла....
Чорба с кисело млякоЧорба с кисело млякоПрез това време в отделна купа се разбиват яйцето, киселото мляко и брашното. Добавят се към ориза, като постоянно се разбърква....
Класическа шкембе чорба с прясно млякоКласическа шкембе чорба с прясно млякоШкембетата се изваждат, към бульона се долива малко вода и прясно мляко и се вари още 10-15 минути....
Яйца с кисело млякоЯйца с кисело млякоКогато са готови се слагат в чинии, а върху тях се сипва киселото мляко и изпържения червен пипер....
Шкембе чорба с телешко шкембеШкембе чорба с телешко шкембеИзсипваме запръжката в бульона, добавяме шкембето и варим чорбата няколко минути....
Шкембе чорба от желирано шкембеШкембе чорба от желирано шкембеПостепенно добавяме бульона със шкембето, след това и млякото при непрекъснато разбъркване, докато заври....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: