Домашен Крем

Открий всички 74 кулинарни идеи относно домашен крем в Готвач.бг.
Домашен крем РафаелоДомашен крем РафаелоВ чаши или купички сипете от крема. Посипете с кокосови стърготини и ядки....
Домашен маслен кремДомашен маслен кремОмекналото масло се разбива на крем и при непрекъснато разбиване се добавя яйчената смес, като се добавя по една супена лъжица, разбърква се и се...
Домашен яйчен кремДомашен яйчен кремКремът се оставя да изстине напълно, след което се съхранява в хладилник до 4 дни....
Домашен Ванилов КремДомашен Ванилов КремКогато кремът достигне желаната от вас гъстота, отдръпнете, оставете да се охлади за няколко минути и разсипете в чаши или купички....
Домашен пикантен доматен сосДомашен пикантен доматен сосЛукът и морковите се задушават в загрято олио с малко вода. Щом се изпари водата се прибавят нарязани ситно домати без люспи и се заливат с чаша вода...
Да си направим домашно крема сиренеДа си направим домашно крема сиренеА ето и как да си го приготвите: Домашно крема сирене Необходими продукти: 3 литра прясно мляко, 3 ч.л. сол, 3 с.л. кисело мляко, 15 капки...
Домашен лесен крем БрюлеДомашен лесен крем БрюлеРазбиваме жълтъците, докато станат като крем. Махаме сметаната и я охлаждаме....
Домашен крем от тикваДомашен крем от тикваРазсипете в купички, охладете и сервирайте домашния крем с тиква. Получава се много вкусен и пухкаф крем от тиква....
Саварини с домашен кремСаварини с домашен кремГарнират се със сметана или крема, който сте избрали. Домашният крем се приготвя, като млякото се кипва със захарта....
Домашен яйчен двуцветен кремДомашен яйчен двуцветен кремДомашният яйчен двуцветен крем е готов!...
Домашен крем с черешиДомашен крем с черешиЯйцата и захарта поставете в подходящ съд за разбиване и разбийте с миксер. Когато стане хомогенна смес, добавете млякото, двата вида брашно и гриса...
Кошнички с домашен кремКошнички с домашен кремС горещия крем с помощта на лъжичка запълвате кошничките и оставете да се охлади кремът....

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: