Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Тестото се разточва с дебелина 5 мм и се изрязва на два кръга. Единият тестен кръг се слага във формата за печене и се покрива със сиренето....

1

Получената смес се оставя да ври за 5 минути и се сгъстява с нишестето.
Научи също как се прави лимонов мус....

На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

Оставяме за кратко на огъня и след това премахваме и оставяме да се охлади.
Тази смес се разпределя върху тестото....

Разбърква се постоянно, за да не изгори лукът. Добавя се виното, котлонът се намалява до минимум и лукът се задушава под капак 30 минути....

Гответе още 4-5 минути докато лукът се карамелизизира. След още 4 минути махнете от огъня....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: