Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сос Грейви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Сос Грейви

Как се Прави Сос Грейви

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как се прави сос грейви в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Телешки ребра със сос Грейви и пюре от картофи и морковиТелешки ребра със сос Грейви и пюре от картофи и моркови
Щом се сгъсти, овкусете със сол и снемете от огъня Грейвито. За картофеното пюре сварете морковите и картофите....
Грейви сосГрейви сос
Варете соса на висока температура и бъркайте, докато се посгъсти. Прецедете грейви соса, преди да го поднесете....
Свинско със сос грейвиСвинско със сос грейви
Свинското със сос грейви е много вкусно....
Ароматно цяло пиле със сос ГрейвиАроматно цяло пиле със сос Грейви
Ароматното цяло пиле със сос Грейви е готово....
Телешка плешка с Грейви сосТелешка плешка с Грейви сос
Матираме с маслото и поднасяме телешка плешка с Грейви сос....
Бързи пържолки в гъбено-лучен грейви сосБързи пържолки в гъбено-лучен грейви сос
1
Бързите пържолки в гъбено-лучен грейви сос са готови....
Свинска рибица на скара в грейви сосСвинска рибица на скара в грейви сос
Прибавя се малко бяло вино и се оставя за заври. Грейви сосът, който е прахообразен, се разтваря в чаша студена вода....
Пилешки бутчета в грейви сос със сотирани картофкиПилешки бутчета в грейви сос със сотирани картофки
Сложете ги да се посварят за 4-5 минути, но не прекалявайте с варенето - трябва да си останат твърди....
Печен свински джолан с грейви сос с манатаркиПечен свински джолан с грейви сос с манатарки
Долейте малко от водата на гъбите и сложете да се вари на тих огън, докато се посгъсти....
Свински джолани с Грейви сос и сушени манатаркиСвински джолани с Грейви сос и сушени манатарки
Загрявам олиото в тенджерата под налягане и запържвам джоланите от всички страни. Прибавям моркова и лука, нарязани на парчета, заедно с мащерката...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка: