Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

24

2

Всеки блат сиропираме и сглобяваме ягодова торта с маскарпоне - блат, нарязани пресни ягоди, крем, блат, ягоди, крем.
Декорираме с ягоди....

завършваме само с крем, като върху крема украсяваме със шоколадовата глазура /продуктите за глазурата се разтапят и с готовата смес се украсява тортата...

Течната сладкарска сметана се разбива с есенцията ром до получаването на гъст крем и се добавя внимателно към крема с маскарпоне....

Аз не се сетих, но ако решите да направите тортата, оставете маскарпонето на топло поне за час....

1

Поливаме тортата с плодовете и поръсваме с филираните бадеми. Оставяме в хладилника да стегне.
Палачинковата торта с маскарпоне е готова....

1
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: