Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сервирайте крехката печена агнешка плешка със стрък пресен лук или чесън....

Добавя се лападът, нарязан на ивици и шепата ориз (може и повечко да сложите), ръсва се червеният пипер....

5

1

С тази смес се пълни плешката между ребрата и месото. Зашива се и месото се поръсва с черен пипер и сол....

Сварявате измитото месо в малко подсолена вода до полуомекване. Изваждате и нарязвате. Нарязвате почистения спанак на едро и го поставяте с месото...

Измиваме агнешката плешка, премахваме ципите и поставяме в тавичка.
С готовата смес я намазваме от всички страни....

Разбъркваме и с тази смес пълним плешката.
Отвора зашиваме с конец.
Слагаме плешката в тавичка и я поливаме с олиото и гореща вода....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
50
45
32
21
10
Дай твоята оценка: