Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешка Плешка с Ориз и Картофи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Прехвърлям измития и отцеден ориз, запържвам докато стане стъклен и добавям сварената и нарязана на ситно агнешка дреболия....

1

1

Печете в умерена фурна около час и половина, след което отстранете фолиото и добавете измития ориз, върнете в фурната....

В купичка много внимателно смесваме сухите подправки като ги стриваме леко. Измиваме и подсушаваме месото, обтриваме го старателно от всички страни...

Предварително загрявате фурната на 180 градуса.
Без да слагате мазнина загрявате подправките в тиган, докато станат ароматни. След това в друг съд...

1

2

Добавяме измития ориз и 2 ч.ч. гореща вода, черния пипер, червения пипер, джоджена, магданоза и копъра наситнени....

Напълнената агнешка плешка намазваме с останалото олио и слагаме в средата на голяма тава....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
50
45
32
21
10
Дай твоята оценка: