Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Арабски топчетаПърво се намачква жълтъкът. След това се добавят маслото, пудрата захар и ванилията, и се разбъркват с миксер.
Брашното се добавя постепенно,...
Арабски кебап
Нарежете месото на парчета по 2.5 см и го смесете с всички съставки без ментата. Разбъркайте, покрийте съда с фолио и оставете да се маринова за през...
Арабски питки
Всяка топка се разточва на тънка питка с дебелина около 1 см. Пекат се в сух горещ тиган (най - добре чугунен)....
Безглутенови арабски питки
Това е моята версия за арабски питки без глутен.
В купа се смесват двата вида брашно оризово и брашното от елда....
Пикантни арабски шишчета
В дълбока купа се слага каймата, пресования чесън, нарязания лук, подправките и сол на вкус.
Всичко се омесва добре.
Оставя се в хладилника...
Пълнозърнести арабски питки
От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си).
Разпределете...
Бързи Арабски Питки
След което тиганът се дръпва от огъня и питката се слага директно върху пламъка и често се обръща....
Постен арабски кексВ купа се слага сладкото и се размива с водата.
Добавят се содата, а след това оцетът, за да я угаси.
Следват канелата, олиото и захарта....
1
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: