Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързи Арабски ПиткиСлед което тиганът се дръпва от огъня и питката се слага директно върху пламъка и често се обръща....
Традиционен арабски хумус
Смесваме нахута със сусамовия арабски тахан, нарязаните чеснови скилидки, хималайската фина сол, кимиона, черния пипер, зехтина и лимоновия сок....
Лесни арабски питки
Арабските питки се пекат в загрята фурна на 200 °C за 10-15 минути, докато се подуят и леко зачервят.
Лесните арабски питки са готови....
Пикантни арабски шишчета
В дълбока купа се слага каймата, пресования чесън, нарязания лук, подправките и сол на вкус.
Всичко се омесва добре.
Оставя се в хладилника...
Пълнозърнести арабски питки
От изброените продукти измесете меко тесто, ако е необходимо добавете още малко брашно. Оставете да почине поне час (докато удвои обема си).
Разпределете...
Арабски бобен сосСлагаме боба да се стопли, трябва да е горещ. Счукваме чесъна и лютата чушка със сол, слагаме при горещия боб и пюрираме. Трябва да се получи гъсто...
3
Леща по арабски
Измийте лещата и я накиснете във вода за 30 минути преди готвенето. Надребнете морковите, лука, чесъна и целината.
В дълбока тенджера сложете...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: