Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бухнали Питки със Сирене

Бухнали Питки със Сирене

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно бухнали питки със сирене в Gotvach.bg.
Вити питки със сирене и кашкавалВити питки със сирене и кашкавалКъм настъргания кашкавал се прибавя мекото сирене, което се натрошва. След това се прибавя прясното мляко, захарта и солта....
Содени питки със сирене и маслоСодени питки със сирене и масло
7
Пекат се содените питки на 190 градуса до зачервяване....
Пърлени питки със сирене и риганПърлени питки със сирене и риган
2
Взема се от тестото топче, разтеглят се и поставяме в средата им част от сиренето и поръсваме с риган....
Пуф питки със сирене и кашкавалПуф питки със сирене и кашкавал
Отделно в купа се смесват натрошеното сирене и рендосаният кашкавал....
Лесни питки със сирене и кашкавалЛесни питки със сирене и кашкавал
2
Добавя се и натрошеното сирене....
Питки със сирене и кисело млякоПитки със сирене и кисело мляко
15
Всички продукти без маслото се смесват. Омесва се тесто, което става на бучки, не е нужно да се меси усърдно, а само колкото да стане еднородна...
Питки с яйце, сирене и сусамПитки с яйце, сирене и сусам
Питките с яйца и сирене са готови след около 30-40 минути....
Малки питки със сирене за закускаМалки питки със сирене за закуска
Пека в предварително загрята фурна на 170°С за 20-тина минути малките питки със сирене за закуска....
Лесни питки със сирене на тиганЛесни питки със сирене на тиган
В средата на всяка топка сложете натрошено сирене. Разточете всяка топка на питка, може и само да ги раздърпате....
Затворени питки със сирене на фурнаЗатворени питки със сирене на фурна
В ½ от всеки кръг слагаме от сиренето и прегъваме да стане на питка. С вилица пристискаме краищата....
Лимецови питки със сиренеЛимецови питки със сирене
1
Всяко топка се разточва на малки питки. В средата на всяка питка се слага натрошено сирене....
Гръцки питки със сиренеГръцки питки със сирене
Гръцките питки със сирене са супер апетитни!...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: