Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз Сладкиш с Кайсии

Бърз Сладкиш с Кайсии

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно бърз сладкиш с кайсии в Gotvach.bg.
Бърз сладкишБърз сладкишПродуктите се разбъркват добре, за да се получи гладко тесто, което се пече в умерена фурна. След като изстине, се нарязва на квадратчета и се...
Пухкав сладкиш с кайсии и орехиПухкав сладкиш с кайсии и орехи
Пухкавият сладкиш с кайсии и орехи е готов....
Карамелен сладкиш с кайсии и прасковиКарамелен сладкиш с кайсии и праскови
И лятото не може без десерт :) А при това изобилие от плодове защо да не си направим този лесен и бърз и ароматен плодов сладкиш?...
Ефектен сладкиш с кайсии и сладкоЕфектен сладкиш с кайсии и сладко
Оставете за 2 часа плодовия сладкиш. После може да си хапнете от ефектния сладкиш с кайсии и сладко....
Сладкиш с кайсии и кисело млякоСладкиш с кайсии и кисело мляко
Готовият сладкиш с кайсии и кисело мляко е подходящ за следобедното кафе или чай!...
Руски сладкиш с кайсии и макРуски сладкиш с кайсии и мак
1
С тази смес се покрива топлият сладкиш....
Маков сладкиш с кайсии и черешиМаков сладкиш с кайсии и череши
Отгоре оставяме нарязаните кайсии и череши, като редуваме първо единия плод, после другия и така докато свърши сладкишът....
Бърз сладкиш АгнесаБърз сладкиш Агнеса
5
Бързият сладкиш Агнеса се поднася нарязан на правоъгълни парчета....
Бърз сладкиш НаполеонБърз сладкиш Наполеон
9
Оставете Сладкиша да престои 3 часа преди да сервирате....
Сладкиш без печене с кайсии и чияСладкиш без печене с кайсии и чия
Изключително свеж, лесен и бърз сладкиш без печене с кайсии и чия, който само трябва да изчакате да стегне....
Сладкиш с извара, кайсии и бутер тестоСладкиш с извара, кайсии и бутер тесто
Върху изварата наредете пловинките кайсии или праскови....
Френски сладкиш с кайсии и бадемов кремФренски сладкиш с кайсии и бадемов крем
Кайсиите се разрязват, костилките се махат и плодовете се нареждат със срязаната част нагоре, като се притискат леко....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: