Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете кренвирша на кръгчета и щом се сгорещи олиото наредете половината от тях в тигана....

Всяка кора се маже с лютеница и се слага по 1/2 кренвирш, сирене и кисели краставички, след което се навива на руло....

След това добавяме картофите, нарязаните кренвирши, натрошеното сирене, нарязания кашкавал и топеното сирене....

1

1

Нарязваме и кренвирша. Подреждаме всичко върху блата, като най-отгоре поставяме настъргания кашкавал.
Печем на 200 градуса за 15 минути....

1

Завийте всеки кренвирш на кръг като венче, използвайте клечки за зъби, за да не се разгъват....

Вече запечатаните бутерки се намазват с жълтък и по желание се поръсват със сусам....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: