Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързи Гювечета

Бързи Гювечета

Прегледай всички 46 подбрани съвети за бързи гювечета в Gotvach.bg.
Гювечета с каймаГювечета с каймаСлед няколко минути пресипвате в гювечета, чуквате по едно яйце и дозапичате във фурната....
Гювечета по овчарскиГювечета по овчарски
Разпределяте сместа в 4 гювечета, поръсвате с натрошено сирене и заливате със соса от разбитите яйца и настъргания кашкавал....
Гювечета по шопскиГювечета по шопски
3
Поставете на дъното на гювечете малко масло. Отгоре добавете нарязаните шунка, кашкавал и топено сирене....
Гювечета по СопотскиГювечета по Сопотски
2
Обелвате и нарязвате картофите - по един във всяко гювече. Един или два моркова настъргвате и равномерно разделяте във всяко гювече....
Гювечета по СвищовскиГювечета по Свищовски
3
След това на дъното на всяко гювече капнете зехтин и размажете по стените на гювечетата....
Гювечета по панагюрскиГювечета по панагюрски
1
Може да направите ястието и в малки гювечета, както и да промените количеството на продуктите според желания брой порции....
Гювечета по нашенскиГювечета по нашенски
7
Подмазваме и четирите гювечета с масло/олио....
Гювечета по мелничарскиГювечета по мелничарски
Разсипете сместа в гювечета или в голям пръстен гювеч, запечете във фурната....
Гювечета по ЕлховскиГювечета по Елховски
5
В гювечетата най-отдолу слагаме месото, печените чушки, гъбите, царевицата, пушения бекон, картофите и отгоре поливаме със доматите и пюрето, които...
Гювечета по гръцкиГювечета по гръцки
На дъното на всяко гювече сипете по малко зехтин. Нарежете месото на кубчета и разпределете по равно на всички гювечета....
Гювечета по ДижонскиГювечета по Дижонски
Във намазани с мазнина гювечета поставете във всяко по равни количества от кюфтенцата, наденичката и по няколко парчета пържени картофки....
Гювечета по ловджийскиГювечета по ловджийски
Нарежете наденицата на кръгчета и я разпределете в 4 гювечета. Във всяко добавете от запържените зеленчуци и нарязаните ситно домати....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: