Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързо Ризото с Топено Сирене

Бързо Ризото с Топено Сирене

Прегледай всички 23 авторски предложения относно бързо ризото с топено сирене в Gotvach.bg.
Къри РизотоКъри РизотоСложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио. Нарежете лука...
Горско ризотоГорско ризото
Готовото ризото поръсете с настърган пармезан. Насипете горското ризото в чинии и поднесете поръсено с люспи пармезан....
Лимецово ризотоЛимецово ризото
Любимо ризото! Приятно готвене! Лимецовото ризото е готово....
Зеленчуково ризотоЗеленчуково ризото
Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Ризото КалабрезеРизото Калабрезе
Когато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....
Гъбено ризотоГъбено ризото
2
Накрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо. Гъбеното ризото е много вкусно!...
Ризото ПолоРизото Поло
1
*Ризото Поло може да се съчетае и с гъби или други зеленчуци, като единственото условие е да присъства пилето задължително....
Морковено ризотоМорковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза,...
Вегетарианско ризотоВегетарианско ризото
1
След като е вече готово, ризотото се сервира с нарязан пресен лук....
Ризото БотичелиРизото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Миланско ризотоМиланско ризото
Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
Шоколадово ризотоШоколадово ризото
Загрейте млякото със захарта. Разтопете маслото, добавете ориза и след малко прибавете 1 черпак от топлото мляко. Когато оризът абсорбира млякото,...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: