Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчуково ризотоКато от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Ризото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото.
Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Морковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин.
Тогава сипваме ориза,...
Гъбено ризотоНакрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо.
Гъбеното ризото е много вкусно!...
2
Ризото Поло*Ризото Поло може да се съчетае и с гъби или други зеленчуци, като единственото условие е да присъства пилето задължително....
1
Шоколадово ризото
Загрейте млякото със захарта. Разтопете маслото, добавете ориза и след малко прибавете 1 черпак от топлото мляко. Когато оризът абсорбира млякото,...
Миланско ризото
Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
Зелено ризото
Спанакът се задушава само с водата, полепнала по листата му около 7 мин. Добре се изцежда и се реже наситно, заедно с моркова, целината и праза. Пържат...
Къри РизотоСложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио.
Нарежете лука...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: