Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ванилов Чийзкейк

Ванилов Чийзкейк

Разгледай всички 24 подбрани съвети за ванилов чийзкейк в Gotvach.bg.
Чийзкейк с лешнициЧийзкейк с лешнициМоже да приготвите чийзкейка и с други ядки по избор....
Чийзкейк с ФиладелфияЧийзкейк с Филаделфия
Него изсипваме във формата, след което вкарваме чийзкейка във фурната. Печем за около час на 160 градуса....
Чийзкейк с козунакЧийзкейк с козунак
Козунакът нарежете на парчета, поръсете с рома и с тези парчета се покрива дъното на тортена форма с диаметър 26 см. В купа смесете крема сиренето...
Чийзкейк с рикотаЧийзкейк с рикота
Изпечете чийзкейка в загрятата фурна за 30-35 минути....
Чийзкейк с гроздеЧийзкейк с грозде
Чийзкейкът с грозде се оставя в хладилник, за да стегне....
Чийзкейк с нектариниЧийзкейк с нектарини
Щом чийзкейкът изстине, отгоре се нареждат останалите парченца карамелизирани нектарини и десертът се слага в хладилника....
Чийзкейк с портокалиЧийзкейк с портокали
Размесваме бисквитите с разтопеното краве масло. Разпределяме сместа по дъното на форма и я оставяме на студено. Рендосваме кората на единия портокал...
Чийзкейк в чашиЧийзкейк в чаши
Бисквитите се счукват и се разпределят в чаши със столчета. Поръсват се с ядки и стафиди. Сиренето се разбива, добавят се захарта, киселото мляко...
Чийзкейк с трициЧийзкейк с трици
Смелете триците на брашно и ги смесете с маслото и течната сметана. Изсипете сместа в кръгла тавичка и я разпределете по дъното и стените....
Чийзкейк с АмаретоЧийзкейк с Амарето
Счукваме бисквитите на трохи и ги размесваме с разтопено краве масло. Получената смес разстиламе върху дъното на малка форма и я поставяме в хладилника...
Чийзкейк с мангоЧийзкейк с манго
Натрошените бисквити се смесват с орехите и разтопеното масло. Сместа се разстила по дъното и стените на форма и се слага в хладилника. Желатинът...
Чийзкейк с касисЧийзкейк с касис
1
Украсяваме изстиналия чийзкейк с останалия касис и настърган шоколад и оставяме в хладилника за няколко часа....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: