Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вита сармаПродуктите са за тава с диаметър 36 см.
Запържват се лукът и морковът за 3-4 минути. Прибавя се каймата, запържва се и тя, като се разбива на дребни...
Вита лазаня
Задушете гъбите, нарязани на едро, и добавете каймата, да се запържи, докато стане на трохи. Добавете сол и чер пипер.
Корите се потапят във вряща...
Вита питка на ленти със сирене и чиа
Поднасяме питката с кисело мляко!
Витата питка на ленти със сирене и чиа е готова....
Пълнозърнеста вита баница
Извадете витата баница от фурната и я покрийте с чиста кърпа.
Пълнозърнестата вита баница е готова....
Царска вита баницаЕто защо при царската вита баница се приготвят две отделни плънки - твърда и течна....
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: