Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вита сармаПродуктите са за тава с диаметър 36 см.
Запържват се лукът и морковът за 3-4 минути. Прибавя се каймата, запържва се и тя, като се разбива на дребни...
Вита лазаня
Задушете гъбите, нарязани на едро, и добавете каймата, да се запържи, докато стане на трохи. Добавете сол и чер пипер.
Корите се потапят във вряща...
Вита питка на ленти със сирене и чиа
Поднасяме питката с кисело мляко!
Витата питка на ленти със сирене и чиа е готова....
Царска вита баницаЕто защо при царската вита баница се приготвят две отделни плънки - твърда и течна....
2
Вита торта МагнетенБелтъците се разделят от жълтъците. Разбиват се на сняг. Към тях се добавя захарта и разбиването продължава.
Прибавят се жълтъците един по един...
1
Бърза вита торта
Яйцата се разбиват със захарта, добавя се брашното с бакпулвера. Пече се в застлана с хартия правоъгълна тава на 200 градуса до суха клечка.
Блатът...
Разкошна вита баницаИзваждаме готовата вита баница, напръскваме с вода и задушаваме.
Да ви е сладко!...
1
Бърза вита баницаВ купа чупим яйцата и добавяме киселото мляко, в което предварително слагаме содата, и разбъркваме хубаво, след което натрошаваме и сиренето.
С...
1
Многолистна вита баницаВсяко топче разточвам на питка около 12 см, намазвам с мазнина, отгоре слагам друга питка, пак мазнина, отгоре още една питка....
6
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: