Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Боб с джолан в гювечПрехвърля се в студена фурна и бобът с джолан в гювеч се пече за два-три часа на 150-160°C.
Добър апетит!...
Боб с праз в гювеч
В гювеча се слага бобът. Добавят се лукът и празът. Сипва се малко вода, колкото да покрие боба. На бавен огън се оставя да заври....
Постен Гювеч със Зелен боб
Изсипете сместа в глинен гювеч.
Добавете нарязаните на кубчета картофи, зеления фасул и доматения сок....
Боб с манатарки в гювеч
Изсипете го в гювеча и добавете натрошените сушени манатарки. Запържете нарязания лук с домата, чушката, чесъна и моркова....
Вкусен гювеч с картофи и свинско
Всички зеленчуци се почистват и нарязват на едро, всичко се слага в глинен гювеч сурово, като месото се оставя цяло!...
Смилянски боб с джолан в гювечПрехвърлете в гювеч и печете около час.
Сервирайте и поръсете с пресен магданоз и люта чушка.
Смилянският боб с джолан в гювеч е готов....
1
Боб със свински уши в гювечМахам капака и запичам боба в гювеч леко още около 30 мин. Времето на готвене зависи от вида фурна.
Източник: Nora Tashev от Кулинарна мрежа...
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: