Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пилешкото филе се разтваря на пеперуда, овкусява се със сол, черен пипер, кимион, 1 с.л. олио и лимонов сок.
Покрива се с фолио и престоява 2-...

1

Начуквате телешките пържолки леко, хубаво е да са по-тънки. Заливате ги с червено вино и соев сос....

Поднасяме, като в чинията поставяме пържоли от глиган и добавяме от гъбите и морковите....

Затворете с капака и печете в студена фурна на 160 градуса 3-4 часа маринованите свински пържоли в гювеч....

Взимаме гювеч и на дъното му слагаме един ред лук и един ред гъби....

2

Свинските пържоли и ребра в гювеч се пекат през първия половин час на 220 градуса, после температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още...

3

Печете сармите и пилешки пържоли в гювеч в умерена фурна до готовност....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
50
44
30
22
10
Дай твоята оценка: