Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гарнитура за Месо

Гарнитура за Месо

Прегледай всички 35 избрани предложения за гарнитура за месо в Gotvach.bg.
Ориз за гарнитураОриз за гарнитураПромийте ориза на силна струя студена вода и го оставете да се отцеди. Загрейте мазнината и запържете до омекване ситно нарязаната глава лук. Прибавете...
Вкусна картофена гарнитураВкусна картофена гарнитура
След като изпържите добре картофите, може да ги поднесете като гарнитура, поръсена с настърган кашкавал....
Гарнитура от грахГарнитура от грах
Овкусете гарнитурата от грах със сол и черен пипер и поръсете със скълцан магданоз....
Гарнитура от карфиолГарнитура от карфиол
Тази гарнитура е подходяща за печено месо....
Гарнитура от гъбиГарнитура от гъби
Загрейте фурната. Почистете гъбите с помощта на четчица и след това ги забърсвайте с кърпа. Нарежете ги при нужда и ги смесете в купа с останалите...
Гарнитура от цвеклоГарнитура от цвекло
Гарнитурата се поднася след два дни, но може да се запази за по-дълго време в хладилник....
Гарнитура от просоГарнитура от просо
Поръсете със стрита люта чушка и сервирайте като гарнитура или самостоятелно ястие....
Бърза зеленчукова гарнитураБърза зеленчукова гарнитура
Разбъркваме бързата зеленчукова гарнитура и сервираме като гарнитура към някакво месо или само така....
Лека зеленчукова гарнитураЛека зеленчукова гарнитура
Поднасяме лека зеленчукова гарнитура към някакво месо, или сервираме просто така с поръсен пресен магданоз....
Гарнитура от кореноплодниГарнитура от кореноплодни
Получава се чудесна гарнитура за печени меса и риба. Гарнитурата от кореноплодни е готова....
Гарнитура от спанакГарнитура от спанак
В дълбока тенджера се слага спанака и се задушава. След това пригответе бульона според указанията. Добавете към него останалите съставки....
Италианска топла гарнитураИталианска топла гарнитура
Измийте картофите и ги сварете в подсолена вода с кожата, докато се разпукат сами. Когато изстинат достатъчно, но не напълно, ги обелете и нарежете...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: