Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гурме Предястия

Гурме Предястия

Разгледай всички 24 авторски предложения за гурме предястия в Gotvach.bg.
Предястие с калмариПредястие с калмариОбелваме морковите, нарязваме ги на едро и ги сваряваме до леко омекване. Отцеждаме ги. Нарязваме калмарите на парченца. Сипваме ги в тефлонова...
Предястие с патладжанПредястие с патладжан
Нарежете патладжаните на дебели колела. В намазнен грил тиган ги запечете до готовност от двете страни. Същото направете и с доматите, като тях...
Предястие с мидиПредястие с миди
Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...
Предястие с грисПредястие с грис
Това предястие е подходящо и за сандвичи....
Предястие с палачинкиПредястие с палачинки
Смесваме всички продукти за палачинките. Приготвяме палачинките, като ги намазваме с масло. В олиото запържваме ситно нарязания лук, слагаме каймата...
Предястие с колбасПредястие с колбас
1
Колбаса нарязваме на 6 колелца и ги изпържваме в сгорещено олио, докато станат като кошнички. Сваряваме картофите, пасираме ги и ги правим на пюре...
Предястие с аспержиПредястие с аспержи
Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част. Двете пиперки се нарязват на...
Предястие с авокадоПредястие с авокадо
Семките се накисват за около 2 часа. След това всички съставки се смесват и се разбиват с блендер. Поднасяме разядката в кората на авокадото...
Предястие с КамамберПредястие с Камамбер
2
Разточете на тънка кора бутерното тесто. Намажете със сладкото, поставете питката Камамбер в средата и загънете като пакетче, като хубаво притиснете...
Предястие 3 мартПредястие 3 март
Сваряват се картофите и яйцата, обелват се. Картофите се намачкват с вилица, яйцата се настъргват на едро ренде и се смесват в купа. Прибавя се...
Предястие с франзелаПредястие с франзела
Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко. В маслото задушаваме нарязаните лук...
Предястие с амарантПредястие с амарант
Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода. След това добавяме измития амарант. Като поври 10...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: