Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарежете патладжаните на дебели колела. В намазнен грил тиган ги запечете до готовност от двете страни.
Същото направете и с доматите, като тях...

Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...

Смесваме всички продукти за палачинките. Приготвяме палачинките, като ги намазваме с масло.
В олиото запържваме ситно нарязания лук, слагаме каймата...

1

Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част.
Двете пиперки се нарязват на...

Семките се накисват за около 2 часа.
След това всички съставки се смесват и се разбиват с блендер.
Поднасяме разядката в кората на авокадото...

2

Сваряват се картофите и яйцата, обелват се. Картофите се намачкват с вилица, яйцата се настъргват на едро ренде и се смесват в купа.
Прибавя се...

Ако франзелата е дълга, я разрязваме на две. Издълбаваме двете части и трохите накисваме в прясното мляко.
В маслото задушаваме нарязаните лук...

Накисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: