Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1
Каши
Гъбите се почистват и се нарязват на едри парчета. Запържват с много малко олио в тиган.
През това време шунката се нарязва на жулиени. Добавя...

След като се отстрани от котлона, гъбената каша се овкусява с черен пипер на вкус и се пасира.
Сервира се с малко сметана или крутони....

Гъбите се нарязват на филийки и се прибавят към горещата вода и вино. Варят се около 20 мин.
В тенджера се запържва маслото и нарязаните скилидки...

Свалете от котлона и добавете ситно нарязан магданоз към гъбената каша при поднасяне.
Да ви е вкусно!...

2

Сервирате ароматната гъбена каша от горска челядинка и лук, като поръсите с пресен магданоз .
Добър апетит!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: