Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерт със Стар Кекс

Десерт със Стар Кекс

Открий всички 24 авторски предложения относно десерт със стар кекс в Gotvach.bg.
Омлет от стар хлябОмлет от стар хлябХапвайте омлета от стар хляб, докато е топъл....
Баница със стар хлябБаница със стар хляб
9
Бърза, лесна и вкусна баница от стар хляб....
Стар фасул с елдаСтар фасул с елда
Сварява се фасулът. Осолява се към края на варенето. Тогава се добавя елдата и картофът, нарязан на малки парчета. След като се сварят трите...
Пай от стар хлябПай от стар хляб
Подберете хляб, който е поизсъхнал, но все още е подходящ за консумация. Хлябът нарязваме на парченца. Поставяме в съд, счукваме трите яйца и смесваме...
Сладкиш от стар хлябСладкиш от стар хляб
Сложете сладкиша от стар хляб да се изпече в предварително загряна фурна на 190 градуса. Печенето отнема около 40 минути, но зависи от фурната....
Закуска от стар хлябЗакуска от стар хляб
Имах стар хляб и тъй като не обичам да изхвърлям храна, го подредих в намазана с олио форма за кекс и между филийките, които са половинки, сложих...
Пица със стар хлябПица със стар хляб
Охладена може да се нареже на парчета пицата със стар хляб и да се хапне с удоволствие....
Мезе от стар хлябМезе от стар хляб
Ето защо аз приготвих импровизирано мезе от стар хляб. За целта са нужни филии, които нарязваме на ленти....
Венец от стар хлябВенец от стар хляб
2
Нарежете хляба на филийки, след това разрежете на две всяка филия. Намажете филийките със смес от маслото, майонезата и кетчупа. Редете филийките...
Стар боб в гювечСтар боб в гювеч
2
Родопският боб се кисне от вечерта, хвърля се водата, измива се, наливаме чиста и слагаме да заври в тенджера. През това време пържим/задушаваме...
Крокети със стар хлябКрокети със стар хляб
Крокетите със стар хляб са готови....
Супа от стар хлябСупа от стар хляб
1
Средата на хляба се натрошава на трохи и се смесва с 1/2 лъжица брашно. В сгорещеното олио се изпържва сместа. Залива се с водата до придобиване...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: