Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Козунак с Газирана Вода

Домашен Козунак с Газирана Вода

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за домашен козунак с газирана вода в Gotvach.bg.
Пухкав домашен Великденски козунакПухкав домашен Великденски козунакСлед това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен....
Любим домашен парен козунакЛюбим домашен парен козунак
1
Размива се маята в 1 ч.ч. хладка вода и 150 г брашно. Покрива се с кърпа и се оставя на топло....
Пухкав домашен козунак, омесен в хлебопекарнаПухкав домашен козунак, омесен в хлебопекарна
Готовият пухкав домашен козунак, омесен в хлебопекарна се изважда от тавичката заедно с хартията за печене и се оставя върху решетка, докато се охлади...
Домашен козунак със стафиди и локумДомашен козунак със стафиди и локум
Изпечения козунак покривам с чиста кърпа....
Вкусен домашен козунак с лимонова кораВкусен домашен козунак с лимонова кора
3
Правят се фитили и се оплитат на плитки, като се оформят 4 козунака....
Домашен козунак със стафиди и ромДомашен козунак със стафиди и ром
2
Намажете козунака с жълтък, разтворен в малко мляко и 1 с.л. олио, пожелание поръсете допълнително със стафиди, захар или ядки....
Домашен козунак със соево мляко в хлебопекарнаДомашен козунак със соево мляко в хлебопекарна
Домашният козунак със соево мляко в хлебопекарна е готов. Добър апетит!...
Кексчета с газирана водаКексчета с газирана вода
Изпечете кексчетата с газирана вода в загрята на 180 °C фурна за 35 минути....
Мекици с газирана водаМекици с газирана вода
Ако сте любители на сладкото - сервирайте мекиците с газирана вода с мармалад или сладко. Бон Апети!...
Блини с газирана водаБлини с газирана вода
Налейте млякото и газираната вода в подходяща купа и добавете към тях сухата мая, солта и захарта. Разбийте до получаване на хомогенна смес....
Баница с газирана водаБаница с газирана вода
8
Поливаме с горещо олио и после заливаме със смес от разбитите яйца и газираната вода....
Сирене с газирана водаСирене с газирана вода
2
Залива се с разбитите заедно с газираната вода яйца и се запича повторно до златисто оцветяване на яйчения пласт....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: