Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Така приготвения бял хляб трябва да си почине 10-15 минути.
6. Печете моя домашен хляб на 170°C в предварително загрята фурна 10 минути....

Брашното и солта (и сухата мая, ако се ползва) се смесват и в тях се прави кладенче....

Всички продукти ги слагам в хлебопекарната и пускам на програма френски хляб.
Хлябът с Типово Брашно и Лимец е много лесен и сполучлив....

Включете хлебопекарната и добавете всички течни съставки, солта, меда, брашното и последно маята.
Изберете програма френски хляб....

Чудесно се съчетава пълнозърнесто брашно с леко кисел вкус от сливите.
Кексчетата с пълнозърнесто брашно и сини сливи са страхотни....

Извадете и покрийте соленките с пълнозърнесто брашно за Задушница с кърпа за 5-10 минути да останат меки.
Добър апетит!...

Ако обичате да си правите домашен хляб, опитайте непременно нашите рецепти за маймунски хляб или бананов хляб - все вкусове, които ще ви изнанадат...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
54
41
30
21
10
Дай твоята оценка: