Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновен домашен хляб
Брашното и солта (и сухата мая, ако се ползва) се смесват и в тях се прави кладенче....
Моят Домашен Хляб
Така приготвения бял хляб трябва да си почине 10-15 минути.
6. Печете моя домашен хляб на 170°C в предварително загрята фурна 10 минути....
Хляб с оризово брашно в хлебопекарна
Включете хлебопекарната и добавете всички течни съставки, солта, меда, брашното и последно маята.
Изберете програма френски хляб....
Хляб с Типово Брашно и Лимец
Всички продукти ги слагам в хлебопекарната и пускам на програма френски хляб.
Хлябът с Типово Брашно и Лимец е много лесен и сполучлив....
Кексчета с пълнозърнесто брашно и сини сливи
Чудесно се съчетава пълнозърнесто брашно с леко кисел вкус от сливите.
Кексчетата с пълнозърнесто брашно и сини сливи са страхотни....
Соленки с пълнозърнесто брашно за Задушница
Извадете и покрийте соленките с пълнозърнесто брашно за Задушница с кърпа за 5-10 минути да останат меки.
Добър апетит!...
Домашен хляб с квасДомашният хляб с квас е готов.
На снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета.
Източник: Ралица Николаева...
5
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
54
41
30
21
10
Дай твоята оценка: