Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Прибираме пухкавата пандишпанова торта със сметана и череши в хладилника за една нощ. След това е готова за сервиране....

Прибираме пандишпановата торта за 5-6 часа в хладилника да се стегне.
Обикновената пандишпанова торта с боровинки е готова....

Цялата торта отвън се измазва с тънък слой от предварително заделена една чашка от крема....

Оставете шоколадовата торта за около 2 часа на хладно, за да се стегне, след което може да нарежете и поднесете....

2

Оставете пандишпановата торта с маскарпоне и боровинки за около 3-4 часа в хладилник, след което нарежете и поднесете.
Приятен апетит!...

2

За крема разбийте сметана с миксер.
След като всички компоненти за тортата са готови и охладени, може да я сглобите по следния начин....

Оставяме уникалната пандишпанова торта с череши и сметана една вечер в хладилника и на сутринта хапваме с кафето :)...

Прибираме в хладилника за 2-3 часа и нашата домашна пандишпанова торта с ягодово желе и бял шоколад е готова да бъде разрязана и сервирана....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: