Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поставяме втория блат и повтаряме, намазваме тортата от всички страни. Украсяваме с шоколадови стърготини....

Сметановата торта се оставя за няколко часа в хладилник.
Източник: Fatto in casa da Benedetta...

Прибираме пандишпановата торта за 5-6 часа в хладилника да се стегне.
Обикновената пандишпанова торта с боровинки е готова....

Приберете пандишпановата торта с маслен крем в хладилник за поне 3 часа преди поднасяне. Да ви е сладко!...

Кой не обича торта с крем? А тази е и пандишпанова - истинска вкусотия!
Разбиваме жълтъците със захарта на пухкав крем....

Прибираме пухкавата пандишпанова торта със сметана и череши в хладилника за една нощ. След това е готова за сервиране....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: