Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Желатин и Нишесте Крем за Торта

Желатин и Нишесте Крем за Торта

Прегледай всички 24 избрани предложения относно желатин и нишесте крем за торта в Gotvach.bg.
Торта с кайсии и желатинТорта с кайсии и желатинЗаливаме тортата с охладената желираща смес и прибираме в хладилника да се стегне....
Бананова Бисквитена Торта с ЖелатинБананова Бисквитена Торта с Желатин
Когато видите, че тортата се е втвърдила, се заемете с крем-кувертюра, който ще бъде с вкус на карамел, идеално пасващ със вкуса на банана....
Торта с желатин и вафлиТорта с желатин и вафли
След това излейте третата част от крема и сложете полуготовата торта за 1 час в камера....
Английски крем кастардАнглийски крем кастард
Английският крем, известен като кастард, служи като основа за приготвяне на разкошни десерти като испански флан, карамелен крем и чаен кастард....
Крем нишесте малинаКрем нишесте малина
Готовия горещ крем веднага го разпределяме в подходящи купички....
Млечен крем нишестеМлечен крем нишесте
2
Поръсете готовия крем нишесте с малко канела всяко кремче и сложете в хладилника да изстинат или да се стегнат....
Как се прави  крем нишесте?Как се прави крем нишесте?
2
Не е нужно да е някакъв сложен крем, стига и обикновен крем нишесте, който обаче е направен с много любов и желание....
Бисквитена торта с желатин и ягодиБисквитена торта с желатин и ягоди
Махаме ринга и обръщаме желираната торта с дъното нагоре. Махаме фолиото и поднасяме бисквитена торта с желатин и ягоди....
Бисквитена Торта с Желатин и ПлодовеБисквитена Торта с Желатин и Плодове
Украсяваме тортата с ягоди и банани....
Плодова торта с ягоди и желатинПлодова торта с ягоди и желатин
Заливаме тортата и охлаждаме....
Крем торта с гроздеКрем торта с грозде
Със същата шпатула издърпваме крема нагоре и правим "пламъци" на крем тортата с грозде....
Крем торта с плодовеКрем торта с плодове
Оставям за няколко часа крем тортата с плодове в хладилник, след това вадя, обръщам и декорирам. Да ви е сладко!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: