Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Правим малки дупки от едната страна на яйцата и внимателно изливаме съдържанието им. Измиваме ги добре и ги оставяме да изсъхнат.
Разтваряме желатина...

Сварява се оризът и се отцежда добре. Оставяме да се охлади.
Узрял банан се намачква с вилица на пюре и смесваме с ориза, настърган морков, мед...

След като ги извадим от формичките, можете да поръсите желираните бонбони със захар или брашно, за да не се слепват....

Желатинът се накисва в 60 мл от водата, която е предварително преварена и изстудена. Трябва да набъбне, около 5-10 минути.
Останалата вода /120...

Отгоре слагаме по няколко парченца ягоди и заливаме с разтопената желирана смес.
Оставяме да се стегнат....

Оставяме глазурата да се стегне и украсяваме, като от зелените желирани лентички правим дръжките на ягодките, а шоколадови пръчици поръсваме, за да...

Яйцата се пробиват от тъпата страна внимателно. Трябва да се получи отвор, колкото големината на 5 стотинки. Изсипва се съдържанието, а черупките...

12

Двеста милилитра вода се кипват, добавя се захарта и се вари сироп на бавен огън до пълното разтваряне на захарта. Сваля се от котлона, добавя се...

С помощта на нож или малки формички, които сме нагрели в гореща вода, изрязваме желирани бонбони....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
55
40
31
21
10
Дай твоята оценка: