Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелеви сарми с кайма и ориз

Зелеви сарми с кайма и ориз

Открий всички 23 избрани предложения за зелеви сарми с кайма и ориз в Gotvach.bg.
Зелеви сарми с шафранов ориз и семенаЗелеви сарми с шафранов ориз и семенаПечете зелеви сарми с шафранов ориз и семена при загрята на 170 градуса фурна за 40 минути или до готовност. Добър апетит!...
Зелеви сармички, запечени на фурнаЗелеви сармички, запечени на фурна
2
Печем зелеви сармички, запечени на фурна, в загрята на 220° без вентилатор за 20 минутки....
Зелеви сармички в йенска тенджераЗелеви сармички в йенска тенджера
Зелевите сармички в йенска тенджера са много вкусни....
Моите зелеви сармички в гювечМоите зелеви сармички в гювеч
2
След като сместа е готова, е време за редене на зелевите сармички. На дъното на гювеча сложете няколко зелеви листа....
Постни зелеви сармички с ябълкиПостни зелеви сармички с ябълки
1
Постните зелеви сармички с ябълки са готови....
Зелеви сармички с разкошен сосЗелеви сармички с разкошен сос
С получената плънка напълнете зелевите листа, на които сте премахнали централната жила и завийте сармички....
Зелеви сарми с кайма и празЗелеви сарми с кайма и праз
1
Зелевите сарми с кайма и праз са готови....
Зелеви сарми с кайма в гювечЗелеви сарми с кайма в гювеч
2
Зелеви сарми с кайма в гювеч - вкусна класика! Поставете каймата в дълбока купа....
Зелеви сарми с кайма и сланинаЗелеви сарми с кайма и сланина
В дълбок тиган запържете каймата и праза, който е нарязан на ситно. Сипете малко вода за да се раздроби каймата и прибавете ориза....
Зелеви сарми с кайма и беконЗелеви сарми с кайма и бекон
Заливаме оформените зелеви сарми с топла вода и варим до готовност около 60 мин. Сварените сарми подреждаме в подходяща тава....
Сармички от зелеви листаСармички от зелеви листа
2
Каймата, оризът, олиото и подправките се разбъркват на ръка (всичко в сурово състояние)....
Зелеви сарми с гъби и оризЗелеви сарми с гъби и ориз
На дъното на чугунена тенджерка или друга се нарязва прясно зеле, върху него се поставя навитите сарми, отгоре се поръсва с щипка червен пипер и малки...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: