Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелник от Прясно Зеле с Готови Кори

Зелник от Прясно Зеле с Готови Кори

Прегледай всички 24 подбрани съвети за зелник от прясно зеле с готови кори в Gotvach.bg.
Зелник с лапад и купешки кориЗелник с лапад и купешки кориТака запълнете цялата тава със останалото количество лапад и кори. Печете в умерена фурна до хубав златист цвят на зелника....
Зелник с праз и кисело зелеЗелник с праз и кисело зеле
1
Печете зелника докато се зачерви. Зелникът с праз и кисело зеле е готов....
Зелник с кайма и кисело зелеЗелник с кайма и кисело зеле
С останалата мас поливаме зелника и печем на умерена фурна. Зелникът с кайма и кисело зеле е готов....
Зелник с Кисело Зеле и ОризЗелник с Кисело Зеле и Ориз
1
Корите се навиват с дълъг шиш, когато се навият, се набръчкват. Нареждат се в тавичката. Когато зелникът е нареден, се поръсва с малко олио....
Шопски зелникШопски зелник
Печем зелника в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40 минути. Шопският зелник е готов....
Традиционен зелникТрадиционен зелник
Печем зелника на 180 градуса за 40 минути. Традиционният зелник е готов....
Пещерски ЗелникПещерски Зелник
5
Зелникът се приготвя от две големи кори, като всяка е с девет по малки, т.т. две големи топки и осемнадесет по-малки топки тесто....
Кюстендилски зелникКюстендилски зелник
3
Който не е опитвал Кюстендилски зелник, губи много!...
Самоковски зелникСамоковски зелник
2
Изпечете Самоковския зелник за половин час в предварително загряна на 180 градуса фурна. След като го извадите, завийте с кърпа да се запари....
Бабиния зелникБабиния зелник
5
Навиваме по две кори на руло и ги редим в тава. Отгоре леко ги намазваме със малко яйце и олио....
Здравословен зелникЗдравословен зелник
В тава разстиламе половината от зелето, върху него разпределяме плънката и отгоре останалото зеле. Печем около 40-45 минути....
Зелник с коприваЗелник с коприва
В намазнената тава, в която ще печете зелника с коприва, подредете ред кори, пласт от плънката и поръсете със сирене....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: