Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Тези люти чушлета са за директна консумация. Не се слагат в буркани.
Морковът се настъргва....

1

Белим чесъна, режем две скилидки и ги добавяме вътре при лютите чушки....

Пуканите люти чушлета в олио и оцет са готови за консумация след няколко часа.
Опитай и нашите люти чушлета без варене за зимата....

4

Добавяме още нарязани на колелца моркови и пълним с лютите пукани чушлета догоре, като се напълнят бурканите слагате сол, захар, олио и оцет до ръба...

Лютите чушки се измиват и разполовяват. Почистват се от семенната част. Пълнят се със смес от извара, яйце, черен пипер и сол....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: