Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Предястие с амарантНакисваме за поне 6 часа амарант. В тиган задушаваме лук и моркови с кокосовото масло и вода.
След това добавяме измития амарант. Като поври 10...
Предястие с патладжан
Нарежете патладжаните на дебели колела. В намазнен грил тиган ги запечете до готовност от двете страни.
Същото направете и с доматите, като тях...
Предястие с аспержи
Аспержите се бланшират за няколко минути в посолена вода, като преди това се отстранява около 1 см от долната част.
Двете пиперки се нарязват на...
Предястие с гулия
Морковът и гулията се измиват, обелват и настъргват на ренде в купичка, като се разбъркват, за да се смесят.
Добавя се натрошено сиренето и киселото...
Предястие с палачинки
Смесваме всички продукти за палачинките. Приготвяме палачинките, като ги намазваме с масло.
В олиото запържваме ситно нарязания лук, слагаме каймата...
Предястие с колбасКолбаса нарязваме на 6 колелца и ги изпържваме в сгорещено олио, докато станат като кошнички.
Сваряваме картофите, пасираме ги и ги правим на пюре...
1
Предястие с краставица
Краставицата се измива и нарязва на дълги ленти с белачка за картофи. Сварява се едно яйце, обелва се и жълтъкът се отделя. В купа се разбърква майонезата...
Предястие с извара
Измиваме краставицата и белим кората. Нарязваме на шест парченца, а после разполовяваме надлъжно, получават се 12 парченца. Леко издълбаваме с малка...
Предястие с миди
Скалопините се увиват в нарязания на ленти бекон. Прибавят се сол и мащерка и се задушават с 30 мл зехтин, виното, кравето масло и главата чесън,...
Предястие с камембер
Камамберът се почиства от кората, пасира се и се смесва с мекото масло.
Прибавят се подправките.
Разбърква се добре.
Сервира се с черен...
Предястие с тиквичкиТиквичките се нарязват на филии. Не много тънки, за да не изсъхнат при печенето.
Нарязани се слагат в купа и се объркват със зехтина. Запичат...
2
Предястие с коприваТова предястие с коприва става и за гарнитура.
Бланширайте копривата във вряла вода за 2 минути....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: