Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Ризото Поло](/files/lib/250x250/risotto-pollo1.webp)
![Морковено ризото](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин.
Тогава сипваме ориза,...
![Ризото Ботичели](/files/lib/250x250/rizoto-boticheli.webp)
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото.
Преди поднасяне декорираме с магданоз....
![Миланско ризото](/files/lib/250x250/risotto-milanese.webp)
Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
![Шоколадово ризото](/files/lib/250x250/rice-chocolate-pudding1.webp)
Загрейте млякото със захарта. Разтопете маслото, добавете ориза и след малко прибавете 1 черпак от топлото мляко. Когато оризът абсорбира млякото,...
![Пилешко ризото](/files/lib/250x250/pileshko-rizoto.webp)
4
![Ризото с калмари](/files/lib/250x250/rizoto-s-kalmari-i-vino.webp)
В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз.
Ризотото с калмари е много вкусно....
![Леко Тиквено Ризото](/files/lib/250x250/risotto-pumpkin-onion1.webp)
Разпределете ризотото в две чинии, поръсете с прясно смлян черен пипер и останалия пармезан.
Лекото Тиквено Ризото е готово....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: