Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадово ризотоЗагрейте млякото със захарта. Разтопете маслото, добавете ориза и след малко прибавете 1 черпак от топлото мляко. Когато оризът абсорбира млякото,...
Зелено ризото
Спанакът се задушава само с водата, полепнала по листата му около 7 мин. Добре се изцежда и се реже наситно, заедно с моркова, целината и праза. Пържат...
Миланско ризото
Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
Къри РизотоСложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио.
Нарежете лука...
1
Леко Тиквено Ризото
Разпределете ризотото в две чинии, поръсете с прясно смлян черен пипер и останалия пармезан.
Лекото Тиквено Ризото е готово....
Ризото с коприва
слагаме 2 черпак, разбъркване, изчакваме да се изпари течността и се прибавят пак 2 черпака и това се повтаря, докато се свари оризът за нашето вкусно ризото...
Ризото с гъби
Хубавото ризото е с кремообразна консистенция.
След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: