Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кашник с празза по-добър вкус към съставките може да се добави 200 г бекон или шунка, нарязани ситно....
Праз на фурна
Нарязвате на ситно праза, прибавяте ориза, размитото в студена вода брашно, смления черен пипер, разбърканото в малко вода доматено пюре.
Посолявате...
Висменка с праз
Хубаво разбъркайте и сложете висменката с праз да се изпече във фурната на умерена температура.
Поднесете със скълцан копър....
Топеница с праз
Добавя се ситно нарязания праз.
Овкусява се с подправките и се разбърква добре.
Настъргваме сиренето отгоре....
Чорба от праз
Изчистете и измийте праза, нарежете го ситно и сложете да се вари в кипяща и подсолена вода....
Праз с ориз
Задушаваме нарязаният праз на дребно в олио и малко вода. Прибавяме червеният пипер и доматения сок.
Заливаме с 4 ч.ч.топла вода и кипваме....
Баница с празНарежете празената баница с остър нож на парчета, като внимавате да не я пристискате много....
2
Праз с булгур
Нарежете праза на колелца и домата на малки пърченца и ги задушете в олиото и малко вода. Прибавете червения пипер, булгура и вода. Варете ястието...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: