Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Гювечът е вкусна гозба, която изисква много продукти, за да стане истински вкусен. Може да направите постен гювеч или с месо....

Лукът се нарязва и се задушава в мазнина.
Прибавят се и останалите продукти и се налива 1/2 ч.ч. вода.
Бърка се и се държи на огъня около...

1

1

Нарежете патладжанът на кубчета, посолете и го оставете да се отцеди от горчилката. Междувременно нарежете лука, чушките и картофите....

Поставяме гювеча в студена фурна и го печем за 60-70 минути на силна фурна.
Сервираме наденица с гарнитура от зеленчуците....

1

Доливаме вода, колкото да се покрият всички продукти.
Затваряме и печем 2 часа на 200 градуса.
Гювечът с фазан е готов....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
52
42
32
22
10
Дай твоята оценка: