Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Зеле с Ориз

Как се Готви Зеле с Ориз

Открий всички 60 избрани предложения относно как се готви зеле с ориз в Gotvach.bg.
Свинско със зеле и оризСвинско със зеле и оризЗелката се обелва и се надробява. Запарва се за около 30 мин. Изцежда се и се изсипва в тава. Овкусява се със сол, черен пипер, червен пипер,...
Зеле с ориз и сметанаЗеле с ориз и сметана
Загрейте фурната до 170 градуса, след това намажете тавичка от йенско стъкло с останалото масло и сложете един слой попарени зеле....
Кремсупа със зеле и оризКремсупа със зеле и ориз
Всички зеленчуци се измиват и нарязват на дребно. Слагаме ги заедно с маслото да се задушат в 1.5 л. вода. Оставяме ги да поврат за около 15 минути...
Печено кисело зеле с оризПечено кисело зеле с ориз
Нарежете киселото зеле на ивици, лука на ситно, а моркова настържете....
Зеле с ориз на фурнаЗеле с ориз на фурна
Слага се на котлона, когато си сгорещи се слага и нарязаното зеле. Разбърква се хубаво от време на време....
Прясно зеле с ориз (Λαχανόρυζο)Прясно зеле с ориз (Λαχανόρυζο)
Добавете нарязаното на тънки ивици зеле и разбъркайте....
Пикантни постни гювечета с кисело зеле, ориз и зеленчуциПикантни постни гювечета с кисело зеле, ориз и зеленчуци
Добавяме ги към вече набъбналия ориз, сипваме киселото зеле и овкусяме с подправките: сушения магданоз, хималайската сол, оцета, черния пипер, кимиона...
Свински джолан в гърне с кисело зеле, ориз и бобСвински джолан в гърне с кисело зеле, ориз и боб
Сложете глиненият съд в студена фурна и оставете свинското с кисело зеле да къкри на 180°C за около 2 часа....
Яхния с кисело зеле и оризЯхния с кисело зеле и ориз
Яхнията с кисело зеле и ориз е готова....
Кюфтета от прясно зеле и оризКюфтета от прясно зеле и ориз
Кюфтетата от прясно зеле и ориз са готови....
Рибник с Ориз и Кисело ЗелеРибник с Ориз и Кисело Зеле
Рибникът с Ориз и Кисело Зеле е готов....
Кисело зеле с пиле и оризКисело зеле с пиле и ориз
2
Киселото зеле с пиле и ориз е готово....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
51
44
35
20
10
Дай твоята оценка: