Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински бут с Картофи и Гъби в ГювечНарежете свинския бут на големи хапки или жулиени.
Картофите нарежете на кубчета, лука - на по едро, а гъбите - на ивици....
Свински котлети с боб и картофи в гювеч
Прибавя се свареният боб и след още няколко минути ястието е готово.
Свинските котлети с боб и картофи в гювеч са много вкусни....
Свински джолани в гювеч с картофиСвинските джолани се посоляват и се слагат в гювеча, върху тях се нарязват гъбите, морковите, лукът, доматите и картофите на по едро....
6
Гювеч със зелен фасул и тиквички
Така приготвен, този гювеч със зелен фасул и тиквички е много лек и е чудесно лятно ястие....
Свински джолан със зелен фасул
Печем свинския джолан със зелен фасул около час и половина на 180-200 градуса....
Зелен фасул със свински ребърцаОвкусете ястието от зелен фасул със свински ребърца с подправки на вкус и поднесете с накълцани пресен магданоз и копър....
1
Свински джолан с гъби, моркови и картофи в гювеч
Картофите се обелват, нарязват на средно големи парчета и се слагат на дъното на глинен гювеч....
Гювеч със свински бутСлед това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
1
Гювеч със свински джоланДобавя се 1/2 ч.ч. вода. Пече се под капак във фурната 4 часа на 160 градуса.
Гювечът със свински джолан е готов....
2
Свински джолан в гювечПечем още около два часа и половина, или докато месото започне да се отделя от кокала.
Свинският джолан в гювеч се поднася топъл!...
5
Свински пържолки в гювеч
Зелената салата е цветно допълнение към рецептата за свински пържолки в гювеч....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка: