Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
МайонезаИстинската, домашно приготвена майонеза е добре да се консумира до 3 дена след приготвянето й.
100 г майонеза съдържат около 480 ккал/2008 kJ...
Домашна майонеза Гарант
Разбива се, като ножът на миксера се постави на дъното, включва се и постепенно се издига.
Така приготвена, майонезата ще се сгъсти....
Бърза домашна майонезаДобавя се сокът на лимона и отново се разбърква.
Вашата домашна майонеза е готова....
13
Бърза домашна майонеза с 1 яйце и копър
Най-важното при приготвянето на майонезата е да изтегляме пасатора нагоре, докато пасира. След около 20-30 секунди майонезата е готова!...
Предимствата на домашната майонеза
Намалено разхищаване на храна
Приготвянето на собствена майонеза означава, че можете да контролирате количеството, което приготвяте....
Голям буркан домашна майонеза
Леко се завърта и издърпва с ножа на миксера.
Ииииии голям буркан домашна майонеза - вкусно ми е!...
Домашна Майонеза без ЯйцаАко ви се стори, че не е достатъчно гъсто, добавяме още олио и отново разбиваме.
Страхотна домашна майонеза!...
1
Бърза млечна домашна майонезаРазбиваме майонезата с пасатор, като постепенно го издърпваме нагоре.
Може да пробвате с различни подправки....
3
Домашна шафранова майонезаПасирайте домашната майонеза. Ефектът е моментален.
Домашната шафранова майонеза е готова....
2
Домашна руска майонеза
Затворете руската майонеза с пластмасовото капаче и приберете в хладилника, за да стегне за няколко часа....
Домашна провансалска майонеза
Движете плавно и към стените, за да се сгъсти равномерно.
При готовата домашна майонеза сложете билките, разбъркайте и поднесете....
Домашна соева майонеза
Майонезата е готова, приготвянето и не се различава от това на една обикновена майонеза....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: