Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Майонеза
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави веган майонеза?Всички веган майонези се правят, като се пасират съставките в блендер, с добавка на избрана мазнина - олио или зехтин....
МайонезаИстинската, домашно приготвена майонеза е добре да се консумира до 3 дена след приготвянето й.
100 г майонеза съдържат около 480 ккал/2008 kJ...
1
Предимствата на домашната майонеза
Домашната майонеза не съдържа тези изкуствени съставки, което я прави по-здравословен избор....
Как се прави майонеза - ръководство за начинаещи
Чукнете яйцето в отделна купичка и след това го сипете в съда, в който ще правим майонезата. Защо правим това?...
Домашна шафранова майонезаПасирайте домашната майонеза. Ефектът е моментален.
Домашната шафранова майонеза е готова....
2
Домашна майонеза Гарант
Разбива се, като ножът на миксера се постави на дъното, включва се и постепенно се издига.
Така приготвена, майонезата ще се сгъсти....
Домашна Чимичури майонеза
Количеството на зехтина зависи от това колко гъста обичате да бъде майонезата....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: