Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Свински Черен Дроб

Как се Приготвя Свински Черен Дроб

Разгледай всички 46 избрани предложения относно как се приготвя свински черен дроб в Gotvach.bg.
Черен дроб в панировкаЧерен дроб в панировкаПосле всяко едно поръсваме и с черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца....
Черен дроб с картофиЧерен дроб с картофи
Загряваме олиото и пържим дроба на по-малки порции, за да не се слепва. Изпърженият дроб се слага в съд с капак, за да поомекне....
Черен дроб с гъбиЧерен дроб с гъби
2
В гореща мазнина изпържете нарязания черен дроб, а след него и сланината, нарязана също на филийки....
Черен дроб с оризЧерен дроб с ориз
2
Прибавете нарязания на хапки дроб и бъркайте, докато стане само с масло....
Черен дроб с чушкиЧерен дроб с чушки
Когато течността изври, добавете нарязания на кубчета черен дроб, залейте с вода, колкото да покрие продуктите и варете 60-80 минути на умерен огън...
Свински бъбреци и черен дроб с два вида лукСвински бъбреци и черен дроб с два вида лук
В съд, където най-отдолу сме поръсили с олио, поставяме бъбреците и черния дроб, а отгоре поръсваме със соевия сос....
Дроб сарма с черен дроб и гъбиДроб сарма с черен дроб и гъби
Изваждаме дроб сармата от фурната и я покриваме с памучна кърпа. Дроб сармата с черен дроб и гъби е готова....
Черен дроб в прясно млякоЧерен дроб в прясно мляко
Не го пържете много, за да не се изсуши и стане твърд пърженият черен дроб. Поднесете с гарнитура по избор черен дроб в прясно мляко....
Задушен черен дроб с лукЗадушен черен дроб с лук
Нарежете черния дроб на кубчета, посолете го и го сложете в тигана. Извадете пържения черен дроб и задушете лука в същото масло....
Печен черен дроб в пликПечен черен дроб в плик
1
Дробът се пече на 180-200С за 30-40 минути....
Черен дроб с доматен сосЧерен дроб с доматен сос
Сосът къкри непокрит, докато се сгъсти. След това се добавя дробът и се вари още няколко минути....
Черен дроб по касапскиЧерен дроб по касапски
1
Нарежете свинския черен дроб на парчета. Накълцайте лука и го сложете да се задушава на силен котлона за около 10 минути....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
52
43
34
21
10
Дай твоята оценка: