Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Агнешки Черен Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Нарязваме черния дроб на едри кубчета, посоляваме ги и ги наръсваме с черен пипер.
Нарязваме доматите на парчета....

Прибавете ситно нарязания лук и добавете отцедения от водата агнешки черен дроб....

Когато остане на мазнина, прибавяме измития и нарязан на малки парченца черен дроб и пържим сместа приблизително две минути....

Към гъбите се прибавят пиперките и дроба.
Сместа се посолява и се задушава на слаб огън....

1

Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън.
Завиваме го добре....

1

Оставяме така да се задуши за около 10-15 минути.
Прехвърляме всичко това в подходящ съд, нареждаме отгоре нарязаните филийки черен дроб....

Паниран агнешки дроб с кашкавал се сервира с макарони, юфка или кускус....

В тиган се загрява олио и пържим агнешкия дроб от двете страни, изважда се в чиния....

Готовия грах отцедете и смесете с майонезата и маслото. Пасирайте и гарнирайте дроба.
Агнешкият дроб пане е готов....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка: