Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато сервирате агнешките дроб сарми, не забравяйте и чаша добре охладено розе....

Нарязваме на хапки дроба и след като заври прибавяме и него. Оставяме да се задуши, или докато остане на мазнина....

Пускайте агнешкия дроб да се пържи в сгорещено олио в дълбок тиган.
Поднесете пържения дроб веднага....

Преди поднасяне шарения агнешки дроб на тиган се поръсва с нарязан магданоз....

Махнете, когато се редуцира. Овкусете с магданоз и черен пипер.
Сложете лука върху дроба и оставете за половин час преди да опитате....

1

2

Когато течността изври, добавете нарязания на кубчета черен дроб, залейте с вода, колкото да покрие продуктите и варете 60-80 минути на умерен огън...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка: