Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Дроб Сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....

Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....

Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...

2

Залейте дроб сармата и върнете във фурната.
Дроб-сармата с пилешки дробчета е готова....

След изпичането дроб сармата се поръсва с пресен магданоз и се сервира топла с кисело мляко....

Напълва се с плънката и се зашива дроб сармата, като се оставя незашит отвор....

По желание прехвърляме дроб сармата в тава със заливка и печем във фурна....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: