Gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционна агнешка дроб сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционна агнешка дроб сарма

Традиционна агнешка дроб сарма

Разгледай всички 27 авторски предложения относно традиционна агнешка дроб сарма в Gotvach.bg.
Агнешка дроб сарма в шкембеАгнешка дроб сарма в шкембеПече се агнешка дроб сарма в шкембе 30 мин на 160 градуса....
Агнешка дроб сарма с билкиАгнешка дроб сарма с билки
2
Поднасяме дроб сармата с кисело мляко и поръсена с пресен магданоз....
Агнешка дроб сарма с гъбиАгнешка дроб сарма с гъби
След изпичането дроб сармата се поръсва с пресен магданоз и се сервира топла с кисело мляко....
Агнешка дроб сарма с лападАгнешка дроб сарма с лапад
След 10-на минути дроб сармата е готова. Поднася се с дребно нарязан джоджен. Агнешката дроб сарма с лапад е много вкусна....
Агнешка дроб-сарма с лешнициАгнешка дроб-сарма с лешници
Добавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус. Пече се във фурна за 30 мин....
Моята агнешка дроб сарма с гъбиМоята агнешка дроб сарма с гъби
Моята агнешка дроб сарма с гъби стана прекрасна!...
Агнешка дроб сарма с млечна заливкаАгнешка дроб сарма с млечна заливка
1
Залейте със заливката и прехвърлете дроб сармата във фурната на 200°C за 30-35 минути. Агнешката дроб сарма с млечна заливка е готова....
Агнешка дроб сарма с кашкавалена заливкаАгнешка дроб сарма с кашкавалена заливка
Дроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари....
Агнешка дроб сарма по селскиАгнешка дроб сарма по селски
Добър апетит с тази чудна агнешка дроб сарма по селски!...
Агнешка дроб сарма за ВеликденАгнешка дроб сарма за Великден
Готовата смес разпределяме върху агнешката дроб сарма за Великден и допичаме за още 15 минути....
Агнешка дроб сарма за ГергьовденАгнешка дроб сарма за Гергьовден
Поднасяме дроб-сармата топла, гарнирана с млечна салата и люта чушка....
Агнешка дроб-сарма на скараАгнешка дроб-сарма на скара
Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета. Нарязваме на дребно лука и джоджена. Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен пипер...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: