Gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционна агнешка дроб сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сарма с лапад
След 10-на минути дроб сармата е готова. Поднася се с дребно нарязан джоджен.
Агнешката дроб сарма с лапад е много вкусна....
Агнешка дроб-сарма с лешници
Добавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус. Пече се във фурна за 30 мин....
Агнешка дроб сарма с гъби
След изпичането дроб сармата се поръсва с пресен магданоз и се сервира топла с кисело мляко....
Агнешка дроб сарма с млечна заливкаЗалейте със заливката и прехвърлете дроб сармата във фурната на 200°C за 30-35 минути.
Агнешката дроб сарма с млечна заливка е готова....
1
Агнешка дроб сарма с кашкавалена заливка
Дроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари....
Агнешка дроб сарма за Великден
Готовата смес разпределяме върху агнешката дроб сарма за Великден и допичаме за още 15 минути....
Агнешка дроб сарма за Гергьовден
Поднасяме дроб-сармата топла, гарнирана с млечна салата и люта чушка....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: