Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Традиционна Дроб Сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...

Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....

2

Това ястие а именно агнешката дроб сарма е ястие, типично за Великден и Гергьовден, когато се хапва агнешко месо....

С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....

Бульонът от дреболиите се прецежда и изсипва направо в тавата, в която ще се готви дроб сармата.
В тиган се слага олио да загрее....

Продуктите се изсипват в подходяща тава, след което се добавя оризът. Добавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус....

Проверявате периодично ориза (всичко друго става бързо) и ако е необходимо, доливате вода, но не трябва да позволявате да се разкашква....

11
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: