Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Традиционна Дроб Сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционна дроб сармаПече се до готовност.
Дроб сармата може да се поднесе с кисело мляко.
Традиционната дроб сарма е много вкусна....
Дроб сарма в мултикукър
Това ястие а именно агнешката дроб сарма е ястие, типично за Великден и Гергьовден, когато се хапва агнешко месо....
Дроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Дроб сарма с гъбиАгнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда....
2
Агнешка дроб сарма с лапад
Поднася се с дребно нарязан джоджен.
Агнешката дроб сарма с лапад е много вкусна....
Агнешка дроб сарма в шкембе
Напълва се с плънката и се зашива дроб сармата, като се оставя незашит отвор....
Мързелива дроб сарма в мултикукър
По желание прехвърляме дроб сармата в тава със заливка и печем във фурна....
Гъбена дроб сарма в палачинка
Приготвят се палачинки и във всяка от тях се слага от сместа с гъбите. Увиват се като сарми и се нареждат в намазана с масло тавичка....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: