Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Напълва се с плънката и се зашива дроб сармата, като се оставя незашит отвор....

Поднася се с дребно нарязан джоджен.
Агнешката дроб сарма с лапад е много вкусна....

Продуктите се изсипват в подходяща тава, след което се добавя оризът. Добавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус....

Проверявате периодично ориза (всичко друго става бързо) и ако е необходимо, доливате вода, но не трябва да позволявате да се разкашква....

След изпичането дроб сармата се поръсва с пресен магданоз и се сервира топла с кисело мляко....

4

Изчиствате лука и го нарязвате на дребно. Слагате го в тенджера заедно с олиото, 2 с.л. вода и малко сол. Задушавате няколко минути и прибавяте изчистения...

Пече се под капак 50 мин на 200 °C, след което дроб сармата по тракийски се пече без капак 10 мин....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: