Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Патешки Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Патешки Дроб

Как се Приготвя Патешки Дроб

Разгледай всички 12 авторски предложения относно как се приготвя патешки дроб в Gotvach.bg.
Патешки дроб - микуитПатешки дроб - микуитГотовият патешки дроб се поставя отново във съд със студена вода с лед, за да се спре рязко процеса на готвене....
Патешки дроб с лукПатешки дроб с лук
Почистените, измити и разрязани на три патешки дробчета ги поставям в купа и ги овкусявам със соевия сос и черния пипер....
Дюнер сандвич с патешки дробДюнер сандвич с патешки дроб
Отгоре сложете от зелето, пържените картофи и от вече готовия патешки дроб. Сложете малко кетчуп и завийте....
Пържен патешки дроб с гарнитураПържен патешки дроб с гарнитура
Пърженият патешки дроб се поднася с гарнитура от нарязани домати и картофено пюре, разбито със сол и масло. По желание поръсете с див лук....
Тайните на вкусния патешки дробТайните на вкусния патешки дроб
Патешкият черен дроб се използва най-вече в кулинарията, от него се приготвят огромен брой вкусни ястия....
Как се приготвя черен дробКак се приготвя черен дроб
1
Малките парченца черен дроб е добре да се използват за приготвяне на пастет....
Патешки ЯйцаПатешки Яйца
Патешките яйца в козметиката От патешките яйца се приготвят ефективни лечебни маски за коса....
Патешко Магре - същност и начин на приготвянеПатешко Магре - същност и начин на приготвяне
Предлагаме ви една лесна рецепта за приготвяне на патешко магре. Най-напред подгответе стека за готвене....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Патешки сърцаПатешки сърца
1
Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: