Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патешки дроб с лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патешки дроб с лук

Патешки дроб с лук

Открий всички 21 избрани предложения за патешки дроб с лук в Gotvach.bg.
Патешки дроб с лукПатешки дроб с лукПатешкият дроб с лук е много вкусен....
Патешки маншон с лукПатешки маншон с лук
В сгорещен тиган с мазнина се запържат нарязаният на полумесеци лук, заедно с чесъна и захарта, като се добавя на 2-3 пъти по-малко от патешкия бульон...
Патешки шийки с лукПатешки шийки с лук
Отгоре се изсипва омекналият лук и наливат 2 ч.ч. бульон. Престоява във фурната 30 мин на 180°C или докато се редуцира две трети....
Патешки дроб - микуитПатешки дроб - микуит
Готовият патешки дроб се поставя отново във съд със студена вода с лед, за да се спре рязко процеса на готвене....
Стерилизиран пастет от патешки дробчетаСтерилизиран пастет от патешки дробчета
Измийте патешките дробчета и накиснете във вода със сода бикарбонат. Оставете така 5-10 минути. Измийте отново....
Патешки воденички с лук и чушкиПатешки воденички с лук и чушки
Прибавяме нарязаните лук и чушките. Наливаме олио, малко бульон от варенето, краве масло, черен пипер, сминдух, чубрица и сол на вкус....
Пържен патешки дроб с гарнитураПържен патешки дроб с гарнитура
Пърженият патешки дроб се поднася с гарнитура от нарязани домати и картофено пюре, разбито със сол и масло. По желание поръсете с див лук....
Дюнер сандвич с патешки дробДюнер сандвич с патешки дроб
Отгоре сложете от зелето, пържените картофи и от вече готовия патешки дроб. Сложете малко кетчуп и завийте....
Патешки сърца с лук, гъби и виноПатешки сърца с лук, гъби и вино
1
Патешките сърца се измиват и се сваряват....
Патешки сърца по селски с вино и лукПатешки сърца по селски с вино и лук
Патешките сърца по селски с вино и лук са готови....
Патешки маншони с бял ориз и лук във фурнаПатешки маншони с бял ориз и лук във фурна
Патешките маншони с бял ориз и лук във фурна са много вкусни....
Патешки сърцаПатешки сърца
1
Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: