Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патешки дроб с лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патешки маншон с лук
В сгорещен тиган с мазнина се запържат нарязаният на полумесеци лук, заедно с чесъна и захарта, като се добавя на 2-3 пъти по-малко от патешкия бульон...
Патешки шийки с лук
Отгоре се изсипва омекналият лук и наливат 2 ч.ч. бульон.
Престоява във фурната 30 мин на 180°C или докато се редуцира две трети....
Патешки дроб - микуит
Готовият патешки дроб се поставя отново във съд със студена вода с лед, за да се спре рязко процеса на готвене....
Стерилизиран пастет от патешки дробчета
Измийте патешките дробчета и накиснете във вода със сода бикарбонат. Оставете така 5-10 минути. Измийте отново....
Патешки воденички с лук и чушки
Прибавяме нарязаните лук и чушките. Наливаме олио, малко бульон от варенето, краве масло, черен пипер, сминдух, чубрица и сол на вкус....
Пържен патешки дроб с гарнитура
Пърженият патешки дроб се поднася с гарнитура от нарязани домати и картофено пюре, разбито със сол и масло. По желание поръсете с див лук....
Дюнер сандвич с патешки дроб
Отгоре сложете от зелето, пържените картофи и от вече готовия патешки дроб. Сложете малко кетчуп и завийте....
Патешки маншони с бял ориз и лук във фурна
Патешките маншони с бял ориз и лук във фурна са много вкусни....
Патешки сърцаПатешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: