Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патешки Сърца на Шиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патешки Сърца на Шиш

Патешки Сърца на Шиш

Открий всички 21 кулинарни идеи относно патешки сърца на шиш в Gotvach.bg.
Патешки сърцаПатешки сърцаПатешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло....
Пържени патешки сърцаПържени патешки сърца
След като е готово, добавяме почистените и нарязаните на две патешки сърца....
Мариновани патешки сърцаМариновани патешки сърца
1
Патешките шишчета се поднасят с гарнитура по избор, но задължително със студена бира! Наздраве с Мариновани патешки сърца!...
Патешки сърца на скараПатешки сърца на скара
Патешките сърца на скара са много вкусни....
Шишчета с патешки сърцаШишчета с патешки сърца
Измиваме патешките сърца и ги разполовяваме. Обелваме лукът и го разрязваме на 4. Набучваме 2 сърца, 1 голяма люспа лук....
Гриловани патешки сърца със соев сосГриловани патешки сърца със соев сос
1
Грилованите патешки сърца със соев сос са много вкусни....
Патешки сърца в марината на фурнаПатешки сърца в марината на фурна
Патешките сърца се разрязват на половинки и се измиват. Подсушават се и се изсипват в маринатата. Мариноват се за 1 час....
Патешки сърца на барбекю на шишчеПатешки сърца на барбекю на шишче
Измиваме сърцата и ги разцепваме през средата, оставяме ги да се киснат във вода и добавяме малко оцет, за да им излезе оцета....
Патешки сърца на грил със соев сосПатешки сърца на грил със соев сос
Патешките сърца на грил със соев сос са готови....
Патешки сърца с масло и диви гъбиПатешки сърца с масло и диви гъби
Сготвените патешки сърца отцедете от бульона. Нарежете ги по дължина на две. Загрейте маслото в тиган....
Патешки сърца с лук, гъби и виноПатешки сърца с лук, гъби и вино
1
Патешките сърца се измиват и се сваряват....
Патешки сърца върху канапе от зелени пиперкиПатешки сърца върху канапе от зелени пиперки
Сварените патешки сърца изваждаме, а бульона запазваме....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
44
30
21
10
Дай твоята оценка: