Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патешки Сърца на Шиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Патешки Сърца на Шиш

Патешки Сърца на Шиш

Открий всички 21 кулинарни идеи относно патешки сърца на шиш в Gotvach.bg.
Патешки сърцаПатешки сърцаПатешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло....
Пържени патешки сърцаПържени патешки сърца
След като е готово, добавяме почистените и нарязаните на две патешки сърца....
Мариновани патешки сърцаМариновани патешки сърца
1
Патешките шишчета се поднасят с гарнитура по избор, но задължително със студена бира! Наздраве с Мариновани патешки сърца!...
Патешки сърца на скараПатешки сърца на скара
Патешките сърца на скара са много вкусни....
Шишчета с патешки сърцаШишчета с патешки сърца
Измиваме патешките сърца и ги разполовяваме. Обелваме лукът и го разрязваме на 4. Набучваме 2 сърца, 1 голяма люспа лук....
Патешки сърца в марината на фурнаПатешки сърца в марината на фурна
Патешките сърца се разрязват на половинки и се измиват. Подсушават се и се изсипват в маринатата. Мариноват се за 1 час....
Патешки сърца на барбекю на шишчеПатешки сърца на барбекю на шишче
Измиваме сърцата и ги разцепваме през средата, оставяме ги да се киснат във вода и добавяме малко оцет, за да им излезе оцета....
Гриловани патешки сърца със соев сосГриловани патешки сърца със соев сос
1
Грилованите патешки сърца със соев сос са много вкусни....
Патешки сърца с масло и диви гъбиПатешки сърца с масло и диви гъби
Сготвените патешки сърца отцедете от бульона. Нарежете ги по дължина на две. Загрейте маслото в тиган....
Патешки сърца с лук, гъби и виноПатешки сърца с лук, гъби и вино
1
Патешките сърца се измиват и се сваряват....
Патешки сърца върху канапе от зелени пиперкиПатешки сърца върху канапе от зелени пиперки
Сварените патешки сърца изваждаме, а бульона запазваме....
Патешки сърца на грил със соев сосПатешки сърца на грил със соев сос
Патешките сърца на грил със соев сос са готови....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
44
30
21
10
Дай твоята оценка: